music-engine-uzletek

Megfelelő választás

Bevásárlóközpont, ruhaüzlet, butik, élelmiszer üzlet, vegyesbolt, drogéria, parfüméria részére

A jól megválasztott háttérzene vásárlást serkentő hatással rendelkezik. Növelje Ön is bevételét Music Engine háttézene szolgáltatással! Szerezzen előnyt versenytársaihoz képest!

Növelje üzlete forgalmát háttérzenével

Megoldásaink

az Ön üzletére szabva

Csökkentse költségeit. A nagyszerű hangzás mellett több száz válogatott zeneszám biztosítja a hangulatot üzlethelységében. Folyamatosan frissülő tartalom és 100%-ban jogtiszta háttérzene.

AKÁR 55%
ARTISJUS JOGDÍJKEDVEZMÉNY

Online

Központi zeneforráshoz interneten keresztül kapcsolódó lejátszó. Segítségével előre megszerkesztett, különböző stílusú zenefolyamokhoz lehet hozzáférni. Semmilyen beállítást, működés közbeni konfigurációt nem igényel.

13.990 Ft + áfa / hó

Egyszeri beüzemelési, szerződéskötési díj 44.900 Ft + áfa

Telepített

Professzionális felhasználásra kialakított, többcsatornás eszköz. Akár 6 párhuzamos hangcsatorna kezelését is el tudja látni egyidejűleg. Kezelőfelülete több csatorna használata esetén csatornaváltó funkcióval egészül ki. Teremtsen egyedülálló szállodai hangulatot.

39.900 Ft + áfa / hó-tól

Egyszeri beüzemelési, szerződéskötési díj 69.900 Ft + áfa

Akik már a Music Engine-t válaszották:

Akár 55% Artisjus jogdíjkedvezmény

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után meg tudjuk határozni, hogy milyen Artisjus-kedvezményeket tud igénybe venni, amennyiben minket választ! Kiszámoljuk Önnek, hogy mennyi lenne a kedvezményekkel csökkentett Artisjus díj.  A kedvezmények csak Artisjusszal szerződött háttérzene-szolgáltatón keresztül vehetők igénybe.

Ajánlatkérés