Termékek

 

A Music Engine termékei több mint tíz éve bizonyítanak európai szállodákban, bevásárlóközpontokban és számos más területen, ahol minőségi és jogtiszta zenesugárzást szeretnének. Készülékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, egyedileg programozhatóak és fejleszthetőek. Mégis talán a legfontosabb, hogy bizonyítottan jogtiszta zenét tartalmaznak. Magyarországon a Mahasz az Artisjus és az EJI is elismeri a készülékeken található dalok jogtisztaságát, sőt, kedvezményes díjakkal teszik még vonzóbbá a Music Engine-t.

Az alapkiépítésben 15.000 előadó több mint 120.000 száma található meg az összes stílusban, így mindenhol egyedileg a helyiséghez szabható a lejátszott zenék listája, akár egy évre előre programozhatóan. A folyamatosan frissülő dalok listáját professzionális műsorszerkesztők állítják össze.

A Music Engine egyéb előnyei: - egységes hangszint, köszönhetően a kivételesen magas minőségű újrakódolásnak - előre programozható és automatikus játszási listák - jogosultságkezelés - akár 6 hangcsatornás működési lehetőség - online frissítés - prémium hangminőség, megbízható működés. IPad-ről vagy androidos készülékekről is vezérelhető a rendszer, a világ bármely részéről be lehet állítani a kívánt dalokat az interneten keresztül.

 

 

 

ME Streamer

Egy központi zeneforráshoz interneten keresztül kapcsolódó lejátszó. 
Segítségével előre megszerkesztett, különböző stílusú zenefolyamokhoz lehet hozzáférni. Semmilyen beállítást, működés közbeni konfigurációt nem igényel. Kis mérete miatt bárhol könnyen elhelyezhető, perifériák (egér, billentyűzet, monitor) csatlakoztatását nem igényli. Alacsony költség mellett, központilag vezérelhető, arculathoz illeszkedő, igény esetén egyedi reklámokat tartalmazó háttérzenei megoldást tesz lehetővé. 

 

Részletek

 

ME Mini

A Music Engine termékcsalád alapmodellje. 
Modern technológiai megoldásokkal, minden igényt kielégítő innovatív szoftverrel, valamint imponáló zenei adatbázissal rendelkezik. Helytakarékos, beépített ventilátor nélküli vékony háza bármilyen képernyővel összeköthető. Kis mérete és mégis komplex zenei szolgáltatása teszi igazán kedveltté a felhasználók körében. 
Tudása éppoly sokrétű, mint a többi Music Engine-é.

Részletek


   

ME Kompakt

All-In-One készülék, mely monitor és számítógép egyben. 
Érintőképernyős, ezért működtetéséhez nincs szükség sem egérre, sem billentyűzetre. Lapos, beépített ventilátor nélküli kialakításának köszönhetően akár falra is szerelhető, így nem kell neki helyet szorítani a bárpulton. Megfelelően nagy, 15,6”-os érintőképernyője és jól kialakított kezelőfelülete teszi a legkedveltebb termékünkké ügyfeleink körében. 
Tudása megegyezik a többi Music Engine-ével.

Részletek

 

ME Pro

Professzionális felhasználásra kialakított, minden igényt kielégítő eszköz. 
Előnye, hogy a legkisebb mélységű 19”-os rackbe is könnyedén beszerelhető. Többzónás működésre tervezték, ezért akár 6 párhuzamos hangcsatorna kezelését is el tudja látni egyidejűleg. Kezelőfelülete több csatorna használata esetén csatornaváltó funkcióval egészül ki. Vezérlése közvetlenül rákötött perifériákkal vagy hálózaton keresztül bármilyen Windows-alapú távoliasztal-szoftverrel megoldható.
Mindent tud, amit a többi Music Engine, és még egy kicsit többet is.

Részletek