SzolgáltatásokArtisjus jogdíj-kalkuláció

Többzónás audiotervezés és kivitelezés

Music Engine-integrálás meglévő audiorendszerhez

 Vegye fel velünk a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után meg tudjuk határozni, hogy milyen Artisjus-kedvezményeket tud igénybe venni, amennyiben minket választ! Kiszámoljuk Önnek, hogy menyi lenne a kedvezményekkel csökkentett Artisjus díj.
A kedvezmények csak Artisjusszal szerződött háttérzene-szolgáltatón keresztül vehetők igénybe.


Társaságunk vállalja akár egyedi hangrendszerek tervezését és kiépítését is az igényeknek megfelelően. Tulajdonosaink többéves rendezvényszervezői tapasztalata, valamint mérnökeink és technikusaink garantálják a legjobb minőséget az alapkiépítéstől akár a high-end kategóriáig.

Egyedi rendszerek esetében számos paraméterre van szükségünk, kollégáink akár helyszíni felmérés során személyesen is tájékoztatják a lehetőségekről.


 Készülékeink bármilyen típusú hangrendszerhez illeszthetőek, mindössze egy audio bemenet szükséges, amin keresztül a Music Engine-t csatlakoztatni lehet a meglévő rendszerhez.
     

 

    Folyamatos együttműködés
A zenegépekre vonatkozó jogszabályi előírások és a jogvédő szervezetek hazai gyakorlatából adódóan az üzembe helyezett készülékeket folyamatos bejelentési és jogdíjfizetési kötelezettség terheli. A bejelentési kötelezettségből fakadó terhet a gyártó, a Music Engine Hungária Kft. magára vállalja és a zenegép teljes élettartama alatt fenntartja, amennyiben a végfelhasználó a zenegépre vonatkozó jogdíjak fizetési kötelezettségének maradéktalanul eleget tesz.


A zenegépekre és az egyéb szolgáltatásinkra vonatkozó információkról kérjük, érdeklődjön a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén. Igény esetén – az üzemeltetés helyszínét és a felhasználás célját megvizsgálva – egyedi ajánlatot teszünk a Music Engine típusára és elhelyezésére. Meghibásodás esetén az üzembe helyezést követő egy éven belül cseregaranciát vállalunk. A weboldalon szereplő adatok nem minősülnek kötelezettségvállalásnak a változtatás jogát fenntartjuk!