music-engine-edzotermek

Megfelelő választás, ha az Ön vállalkozása

Edzőterem, jóga stúdió, szépségszalon, szolárium, alakformáló stúdió

A Music Engine edzőterme részéről szinte semmilyen beállítást, működés közbeni konfigurációt nem igényel. Kis mérete miatt bárhol könnyen elhelyezhető. A Music Engine segít az edzésben és üzlete hangulatát is kondiban tartani.

Pörgesse fel az edzéseket és forgalmát ritmusos háttérzenékkel.

Megoldásaink

az Ön vállalkozására szabva

Csökkentse költségeit. A nagyszerű hangzás mellett több száz válogatott zeneszám biztosítja a hangulatot edzőtermében. Folyamatosan frissülő tartalom és 100%-ban jogtiszta háttérzene.

AKÁR 55%
ARTISJUS JOGDÍJKEDVEZMÉNY

Online

Központi zeneforráshoz interneten keresztül kapcsolódó lejátszó. Segítségével előre megszerkesztett, különböző stílusú zenefolyamokhoz lehet hozzáférni. Semmilyen beállítást, működés közbeni konfigurációt nem igényel.

13.990 Ft + áfa / hó

Egyszeri beüzemelési, szerződéskötési díj 44.900 Ft + áfa

Telepített

Érintőképernyős készülék kezelőfelülettel, melyen Ön szabályozhatja mikor milyen zene szóljon. Beépített zenetárának köszönhetően kedvére válogathat a legkiválóbb háttérzenékből. Vegye kezébe háttérzenéjét.

34.900 Ft + áfa / hó

Egyszeri beüzemelési, szerződéskötési díj 59.900 Ft + áfa

Akik már a Music Engine-t válaszották:

Akár 55% Artisjus jogdíjkedvezmény

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után meg tudjuk határozni, hogy milyen Artisjus-kedvezményeket tud igénybe venni, amennyiben minket választ! Kiszámoljuk Önnek, hogy mennyi lenne a kedvezményekkel csökkentett Artisjus díj.  A kedvezmények csak Artisjusszal szerződött háttérzene-szolgáltatón keresztül vehetők igénybe.

Ajánlatkérés