music-engine-barok

Megfelelő választás, ha az Ön vállalkozása

Bár, romkocsma, söröző, borozó, borbár, koktélbár, kávézó, kávéház, teaház, cukrászda
pékség

A Music Engine vendéglátó helye részéről szinte semmilyen beállítást, működés közbeni konfigurációt nem igényel. Kis mérete miatt bárhol könnyen elhelyezhető. Vendége örömmel jön és tovább marad, ha jó zenét hallgat!

Növelje forgalmát háttérzenével

Megoldásaink

az Ön vállalkozására szabva

Csökkentse költségeit. A nagyszerű hangzás mellett több száz válogatott zeneszám biztosítja a hangulatot vendéglátó helységében. Folyamatosan frissülő tartalom és 100%-ban jogtiszta háttérzene.

AKÁR 55%
ARTISJUS JOGDÍJKEDVEZMÉNY

Online

Központi zeneforráshoz interneten keresztül kapcsolódó lejátszó. Segítségével előre megszerkesztett, különböző stílusú zenefolyamokhoz lehet hozzáférni. Semmilyen beállítást, működés közbeni konfigurációt nem igényel.

13.990 Ft + áfa / hó

Egyszeri beüzemelési, szerződéskötési díj 44.900 Ft + áfa

Telepített

Érintőképernyős készülék kezelőfelülettel, melyen Ön szabályozhatja mikor milyen zene szóljon. Beépített zenetárának köszönhetően kedvére válogathat a legkiválóbb háttérzenékből. Vegye kezébe háttérzenéjét.

34.900 Ft + áfa / hó

Egyszeri beüzemelési, szerződéskötési díj 59.900 Ft + áfa

Akik már a Music Engine-t válaszották:

Akár 55% Artisjus jogdíjkedvezmény

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után meg tudjuk határozni, hogy milyen Artisjus-kedvezményeket tud igénybe venni, amennyiben minket választ! Kiszámoljuk Önnek, hogy mennyi lenne a kedvezményekkel csökkentett Artisjus díj.  A kedvezmények csak Artisjusszal szerződött háttérzene-szolgáltatón keresztül vehetők igénybe.

Ajánlatkérés